Pályabontás 2016

1 ápr , 2016 Hírek,Közösség

Pályabontás 2016

Akinek a síelés mindene, annak a szezonzárás, az utolsó síelés, a műanyagpálya felszedése az év végét jelenti. Ilyenek vagyunk mi is, de azért tudjuk, hogy a tavasz meghozza a jó időt a kirándulásokhoz, bringázáshoz és ahogy jön a nyár, a strandoláshoz. Idén már a versenyen sem csúszott jól a pálya, így mindenki készen állt, hogy húsvét előtt lezárjuk a idényt.

A Viadal közösségi életéhez hozzátartozik a műanyagpálya építése és elpakolása is. Ilyenkor még kint vannak a padok és mesterszakácsaink már reggel elkezdik készíteni a finom gulyást.

Köszönjük a szülőknek és a gyerekeknek a szuper síszezont, köszönjük a támogatást és jó látni, ahogy mindenki kiveszi a részét ebben a munkában is. Élvezzétek a tavaszt és a nyarat, fussatok, ússzatok, tekerjetek sokat és megerősödve várunk mindenkit az ősszel újra.

Ahogy korábban már írtuk számos programot tervezünk, így ha van időtök szeretettel várunk majd titeket. Addig is kíváncsiak vagyunk melyik programon vennétek részt – kérjük gondoljátok meg a választ és tényleg azokat jelöljétek be, ami valóban érdekel titeket.

[poll id=”2″]

És zárásképpen néhány kép a pályabontásról! Köszönjük Vaszkó Barbarának a képeket!

This slideshow requires JavaScript.

, , , , , ,


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük